všedního dne a nechte se opečovávat a rozmazlovat při těch nejúžasnějších masážích…Vybrali jsme pro vás pár extra tipů…

Hot stones

Masáž lávovými kameny je jako sen. Je bezpochyby jednou z nejpříjemnějších metod masáží. Speciální lávové kameny jsou zahřívány ve vodní lázni a jejich hladkým povrchem je za pomoci aromatických olejů masírováno celé tělo. Masáž má vysoký terapeutický a relaxační účinek. Pomáhá odstraňovat blokace na důležitých bodech a rozproudit tok energie v těle. Stimuluje krevní oběh a lymfatický systém, prohřívá celé tělo a pomáhá detoxikaci organismu. Vaše tělo se opravdu dokonale uvolní, mysl se zbaví stresu a napětí… Cítíte se opravdu jako znovuzrozená. Dokonce ještě několik dní po masáži budete cítit teplo z oblázků a báječné uvolňující účinky…

Čokoládové orgie

Čokoládové masáž a zábal jsou skvělým zážitkem hlavně pro všechny milovníky této sladké neřesti… Potěšit už nemusíte jen vaše chuťové buňky. Můžete se nechat obalit čokoládou od hlavy až k patě a dopřát  si její vmasírování do kůže… Blahodárný vliv vysvětlují odborníci tím, že kakao v čokoládě obsahuje antioxidanty, které působí proti stárnutí. Čokoláda také skvěle působí proti celulitidě a zanechává pokožku jemnou, vláčnou a dokonale vyhlazenou. Procedura většinou začíná nejprve čokoládovým peelingem, následuje masáž horkou čokoládou a nakonec si užijete relaxaci v zábalu z pravé čokolády. Vůně čokolády, která se okolo vás bude linout, bude jen třešničkou na dortu.  A ještě jednu úžasnou výhodu mají tyto „čokoládové orgie“ – nepřiberete po něm ani gramJ

To bude Havaj!

Dopřejte si luxusní masáž s názvem Lomi Lomi (v překladu znamená milující ruce), která je právem označována za perlu mezi masážemi. Spočívá ve vnímání vůně léčivých éterických olejíčků, relaxační hudby a hloubkové masáže, kterou masér provádí nejen dlaněmi a prsty, ale také předloktím a lokty. Dlouhé jemné tahy se plynule střídají se silnějšími tlaky v pravidelném rytmu. Havajská masáž je perfektní pro všechny, kterým není klasická masáž příjemná, celkově harmonizuje organismus, navozuje příjemnou relaxaci a stimuluje krevní a lymfatický systém, pomáhá uvolnit ztuhlé svaly a energetické bloky. Vaše tělo i mysl se po ní nádherně uvolní… tak jako byste se právě vrátila z Havaje!

Náš tip! Pokud přemýšlíte nad originálním dárkem pro svou drahou polovičku. Nebo jen chcete okořenit váš vztah něčím výjimečným, doporučujeme si zamluvit některou z mnoha procedur- speciálně pro DVA! Tuto službu už nabízí většina relaxačních center. Čeká vás nezapomenutelný zážitek.

Dobrá rada! Tak jako u cvičení je dobrá jistá pravidelnost, tak je to i u masáží. Abyste si svou fyzickou i duševní kondici udržovali, je lepší na masáže chodit pravidelně. Tělo je tak celkově odolnější a silnější. Bude e se cítit skvěle jak po stránce fyzické i duševní.

Autor: Bětka Niebauerová