Protože se jedná o důležitého klienta, je nevhodné schůzku odřeknout. Rychle vyčistit zuby a alespoň trochu se hodit do gala. O snídani a silné kávě si můžete nechat jen zdát, a tak nezbývá než najít žvýkačku a vydat se na cestu. Cestou ještě zapnout všechny knoflíky na košili a napsat omluvnou textovou zprávu klientovi, že jste se na cestě setkali s překážkou a máte zpoždění. Jen za cestu jste se dopustili hned několika dopravních přestupků a dáváte se na modlení, aby městský kamerový systém nefungoval. Dojedete na místo určení, ale není kde zaparkovat. Jelikož je čas neúprosný, zaparkujete kdekoli je jen trochu místa. Uf stres máte za sebou.

Schůzka dopadla dobře, ale dobrý pocit Vás přejde hned, jakmile dojdete k autu. Čeká tam na Vás lísteček od policie.

A stres je zpátky, když si představíte, co všechno musíte stihnout a ještě k tomu vyřizovat nepříjemnosti na policii, kde Vás patrně nemine peněžní pokuta

S ranním stresem Vám nikdo pomoct nemůže, ale s nepříjemným vyřizováním pokut ano.

Resenipokut.cz jsou schopni vyřešit kdejaký přestupek za Vás. Tarif řidič Vás jako řidiče chrání a nezáleží, v jakém vozidle přestupek spácháte (zda v soukromém, zapůjčeném či služebním).

Rychlá jízdaZajímá vás, jak byste měli postupovat, když se dopustíte přestupku a zastaví Vás policie? Docela jednoduše. Příslušníkům jen řeknete, že přestupek nebudete řešit na místě a že jej chcete řešit ve správním řízení. O vše další se postará resenipokut.cz. Ti za Vás přestupek obhájí.

Strach ze špatně investovaných peněz mít nemusíte, úspěšnost je zaručena. Pokud by se nepodařilo případ zdárně vyřešit, pokutu za Vás zaplatí a za každý případný přidělený bod Vám bude vyplaceno 1.500,- Kč.

Chráněni jste nejen v případě špatného parkování, když nestíháte, ale i před dopisem, který obdržíte od správního orgánu, protože jste v měřeném úseku překročili rychlost, nebo pokud Vás zastaví hlídka, za telefonování za volantem, či předjíždění přes plnou čáru.

Cílem služeb není v žádném případě pohrdání přestupkovým právem, ale to zajistit Vám spravedlivý proces a samozřejmě také ochránit řidiče před nepřiměřenými pokutami.

Také se Vám líbí služba resenipokut.cz a chtěli byste se s ní podělit se svými blízkými? Žádný problém, můžete jim darovat dárkový poukaz. Praktický dárek, nemyslíte?